Saturday, October 15, 2011

Doraemon, Nobita, Sizuka & Giant



Jangan jd spt NOBITA yg hnya menangis & meminta tp jadilah spt DORAEMON yg selalu memujuk & mencipta(memberi kemudahan).

Jgn jd spt GIANT yg selalu mnyakitkn hati,rasa geram je bila tengok tp jadilah spt SIZUKA yg selalu menyenangkan hati,rasa bahagia bila berkawan dengannya..♥


Photobucket

11 comments:

  1. hai zana...sungguh sempoi berfalsampah dengan karekter2 tersebut..hmmm..jgn jd nobita yg asyik nak bergantung - jadilah doraemon yg kretip dan rajin menolong...jgn jd suneyo yg asyik membuli..dan jgn jd giant yg kuat makan...hehehe

    ReplyDelete
  2. diana, zana pun tgh cuba control diri dr jadi mcm giant.. huhuhu..

    doraemon mmg suka menolong.. so jom kita tiru sikap doraemon..

    ReplyDelete
  3. comel lar ayat akak bg kat ats.nak copy.hehehe.:)

    ReplyDelete
  4. dah lamo x tgk citer doraemon..ado lg ke ek..?

    ReplyDelete
  5. Ida nak jadik shizuka.. sbb die comei.. heee~

    ReplyDelete
  6. salam kak .

    saya nak jadi doraemon sebab boleh makan dorayaki <-- terbukti qlah tengah lapar ! yeah !

    ReplyDelete
  7. papa mifz, rasanya ada lagi.. kat NTV7 kalau x silap..

    ReplyDelete
  8. eida, mmg sesuai eida jd sizuka.. sbb eida mmg comel!

    ReplyDelete
  9. qlah, takut tikus x? kalau takut tikus, x leh la jadi doraemon.. hihihi

    ReplyDelete
  10. awesome I put-off buying this for months, despite positive reviews.

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...