Friday, October 21, 2011

GA Tamat - Header Baru Menanti

aDieyZa 1 Dekad GiveAway telah tamat malam tadi..
Terima kasih pada semua yang sudi join GA ni.. terima kasih yang tak terhingga jugak untuk semua yang mendoakan kebahagiaan dalam hubungan kami suami isteri.. hanya Allah yang mampu balas jasa baik korang semua hendaknya..

Pemenang akan diumumkan pada hari Isnin nanti.. pemilihan adalah melalui cabutan bertuah.. so tunggu Isnin nanti yer.. good luck untuk semua!


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

  1. hahaahaaa..
    akak tak masuk hahahahaha...
    sbbnya hahahaha..

    sbb akak tau sure takde luck kalo cabut2 undi ni.
    hahahahhaha.

    tp kalo ada GA/COntest perlu buat sesuatu..itu akak join lah.
    hahahahha..

    Jd jgn kecik ati sbb akak tak support/join GA tu. hahahahha
    Sbb tau lah....kalo undi2 ni mmg takde luck punya. hahahaha.


    *err..menyampah tak rasa tgk ada hahahaha tu? Hahahahha

    ReplyDelete
  2. jeng jeng jeng...siapakan gerangan itu..hehe

    ReplyDelete
  3. salam kak dieyza..

    sori lama tak jenguk , bz <-- knon je tu , hihi .

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ