Sunday, October 16, 2011

Subjek Cinta

~Istimewa buat yang tersayang~

saya xbagus dalam ENGLISH,tapi saya boleh bagitau yang I LOVE YOU..

saya xbagus dalam GEOGRAFI, tapi saya tau awak tinggal dalam HATI saya..

saya xbagus dalam SEJARAH, tapi saya INGAT FIRST TIME saya kenal awak..

saya xbagus dalam KIMIA, tapi saya boleh bagitau TINDAK BALAS saya bila awak senyum..

saya mungkin tidak hebat dalam tiap2 subjek, tapi saya mungkin hebat dalam tiap2 subjek jika topiknya berkaitan AWAK!


Photobucket

10 comments:

  1. hihik..lama tk jumpa ayat2 camni.. :D

    ReplyDelete
  2. Nurul Chumel, comel kan.. comel mcm nurul gak.. hihi

    ReplyDelete
  3. tiefazie, nice kan.. nice macam awk jugak kan..

    ReplyDelete
  4. puanstoberi, lama x guna ayat2 jiwang ni.. tu y tetiba gatal nak publish..

    ReplyDelete
  5. sahida, sweet kan.. sweet mcm awk jugak..

    ReplyDelete
  6. wah..chinta like manyak2....ekekkeke..;)

    ReplyDelete
  7. chinta, jom date kat Tutti Fruitti!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...