Saturday, October 8, 2011

Gathering Member Baru


InsyaAllah petang ni pukul 3 petang, aku akan join gathering dengan member2 baru.. kebanyakannya blogger! kesemuanya ada kisah yang sama (TTC).. 
 
Berharap dengan gathering ni, aku akan lebih kuat untuk mengharungi hari2 mendatang.. semoga perkenalan kami hari ini akan membawa seribu rahmat untuk kami semua.. insyaAllah..
Seronok + teruja + tak sabar untuk gathering petang ni.. insyaAllah update akan menyusul hari Isnin nanti yer..

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. wahh bestnyer.. tp tak kenal sapa2.. kalau de next gathering nak join la :)

    ReplyDelete
  2. wah zana. bestnya. mesti geng2 ttc dgn kekda kan?.. nnti share ye ape2 cite menarik ^^

    ReplyDelete
  3. insyaallah chinta pun join..t jumpa sana ek....

    ReplyDelete
  4. ini gathering yang sama jumpa dengan Kak Reen tu eh?

    ReplyDelete
  5. musti best kan dik...nanti ceciter yeh :)

    ReplyDelete
  6. TTC? stand for ape Zana? akak nak jugak g gathering2 ni..:)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ